Om nedsat funktion i hånd, arm og skulder

Det kan være, at du har fået en blodprop i hjernen, der har givet dig en lammelse eller måske en anden akut opstået skade. Du kan opleve symptomer der er meget invaliderende og indgribende i din hverdag. Her vil et ergoterapeutisk træningsforløb hos Alergo kunne optimere din funktioner og færdigheder.

  Behandling

Hos Alergo vil der udarbejdes grundig undersøgelse af hvilke muskler der er lammet og eller har nedsat funktion. Vi vil kigge på, hvilke udfordringer din skade eller sygdom har givet dig i forhold til de dagligdagsaktiviteter du plejer at skulle udføre.

Hos Alergo vil et genoptræningsforløb foregår i eget hjem indeholdende mobilisering, styrketræning, øvelser og vejledning. At træne i eget hjem vil gøre træningen mere overførbar til hverdagen. Det vil altid blive vurderet om brugen af neuromuskulær el-stimulation (NMES) vil kunne optimere dit genoptræninsforløb og bringe dig hurtigere i mål. Vi har adskillige behandlingsapparater og du har mulighed for at leje apparatur så du også selvstændigt kan arbejde videre på egen hånd. Formålet er at du igen kan klare dine hverdagsaktiviteter.

  Antal behandlinger

Det kan være svært at forudsige, hvordan et forløb bliver inden forundersøgelsen er foretaget. Antallet af behandlinger vil derfor altid være meget individuelt blandt andet afhængig af skadens omfang. Det er vigtigt at vi sammen forventningsafstemmer behandlingen og løbende evaluerer udviklingen.

  Pris

Den samlede pris afhænger af antallet af behandlinger.

Prisen pr. behandling (60 min.)  Kr.  800,00
Alm. elektroder til behandling af arm og hånd  Kr.  40,00
Leje af Chattanooga Rehab/fysio apparat pr. mdr.  Kr.  600,00
Kørsel (Storkøbenhavn og Nordsjælland)  Kr.  100,00

Behandling af lammelser

Hos Alergo behandler vi lammelser i hånd, arm og skulder med blandt andet brug af el-stimulation hjemme hos dig.

Effektiv behandling med el-stimulation:

  • Øger styrke i hænder og arme
  • Øger styrken i skulderen
  • Øger effektiviteten i musklerne
  • Kan virke smertedæmpende
Genoptræning af hånd, arm og skulder med el-stimulation