Ved at benytte alergo.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne behandle din tilmelding til en onlineuddannelse.

Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på hjemmesiden videregives kun til:

  • Skolens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der skal benytte dine personoplysninger med henblik på optagelse på en uddannelse eller ansøgning om SU.

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest.

Bortset fra ovenstående tilfælde, videregives ikke data om din brug af hjemmesiden.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på en sikker intern server hos Alergo. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Alergo.dk´s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os. Alergo forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Cookies

Du kan læse mere om vores håndtering af cookies på hjemmesiden ved at klikke her (Åbner i samme vindue).

Ansvar for Alergo persondatapolitik er ejeren af virksomheden.